Groepslessen

Een groepsles is een leuke manier om ontspannen nieuwe dansen te volgen. Met humor en structuur wordt je begeleid van beginnende tot gevorderde dansers. Iedere week weer lekker uitkijken naar de lessen voor je wekelijkse dosis ontspanning en leerzaamheid!

Voordelen van een groepsles!

  • Wij bieden ruim 15 verschillende lessen per week
  • De lessen worden gehouden in een comfortabele omgeving waar je je passen leert, maar ook kunt oefenen voordat je de dansvloer opgaat.
  • Met partner komen is niet nodig/verplicht. Wij maken gebruik van het doordraai systeem zodat je ook met verschillende partners leert dansen.
  • De groepen worden klein gehouden zodat er veel aandacht aan de cursisten kan worden besteed.
  • Tijdens de lessen zullen er assistenten meedansen om de aspirant danser mee te helpen in zijn of haar ontwikkeling en/of eventuele tekorten aan dames en heren aan te vullen.

Combinatie deals

  • Bij het volgen van meerdere cursussen ontvang je 10 eur korting per aanvullende cursus!
  • Indien je als koppel (dame/heer) inschrijft, ontvang je additioneel 5 eur korting per persoon. In combinatie met aanvullende cursussen wordt deze korting 1 maal berekend.

Studenten

Mocht je student zijn aan een aan een onderwijs/beroepsinstelling of lid zijn van BRESS en niet ouder dan 25, dan kom je in aanmerking voor onze studentenkorting. Kies daarvoor dan bij betaling voor “betalen op de dansschool”. Op de dansschool zullen we dan je korting verrekenen op vertoon van je college kaart!

Tarieven

Het tarief voor een cursus van 10 lessen van  Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk  is 95 Euro te voldoen uiterlijk het einde van de eerste les.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Daarnaast zijn er een aantal “specials” zoals intensieve cursussen en workshops.
De prijzen van deze specials zal op de events en berichten worden vermeld.

Docenten

Wil je weten wie de docenten zijn? Kijk dan op onze Teachers pagina.

Naast onze reguliere groepslessen kun je ook bij ons terecht voor

BOOTCAMPS


Intensieve workshops.

PRIVE LESSEN


Leer sneller en 1 op 1
7 dagen per week