Ben jij dit?


Als je “ja” antwoordt op 1 of meerdere van de onderstaande beweringen, dan zouden onze danslessen wellicht iets kunnen zijn voor jou!! Kijk ook op onderstaand filmpje


Je vindt het moeilijk om te ontspannen en je uitdagingen op het werk of thuis ‘s avonds uit te schakelen

“Toen ik begon met Salsa en Zouk lessen, had ik mijn eigen bedrijf en had het heel druk met het opzetten ervan. Op een gegeven ogenblik merkte ik dat ik veel stress daardoor begon te krijgen. Toen ik begon met de danslessen merkte ik dat een uur in de week mij verrassend ontspannend maakte en dat het één van de weinig momenten was dat ik mijn “zorgen” kon uitschakelen. Ik kon weer lachen en weer genieten en soms dacht ik helemaal niet eens meer aan werk al was het maar voor een uurtje”  – David

Je hebt het gevoel dat er niet genoeg lol en uitdaging is in je leven

Salsa, Bachata, Zouk en Kizomba  is zowel plezier EN uitdagend. Wellicht zul je jezelf betrappen dat je zelfs verslaafd wordt aan dansen. Misschien is dit wel de enige verslaving in je leven dat we je kunnen aanbieden dat daadwerkelijk goed voor je is 😉

Je wenste dat er een andere dag naast de vrijdag was waar je naar uit zou kunnen kijken


Die heb je nu! Heel veel van onze cursisten kijken uit naar “hun” dansavond! Meer zelfs dan enig andere dag! Ook het vrijdansen op donderdag avond is “hun” avond waar ze naar toe leven! Plezier en dansen een hele avond lang en de toegang is gratis!

Je wilt wat gewicht verliezen of aan je conditie werken?

Een dansles is super intensief en je draagt bij aan een gezonde verbranding van je vetten, het opbouwen van je conditie, het versterken van je spieren, ook de spieren die je niet zo vaak gebruikt. Je lenigheid komt ook ten goede!

Met Latin dansen train je bijna elk deel van je lichaam en alle grote spiergroepen.
Het is een intensieve work out en versterkt de spieren én is goed voor de botten. Met het vooruit dansen werk je aan je quadriceps en met de beweging achteruit werk je aan je billen en hamstrings.

De ideale dansen om je voor te bereiden op  de zomer dus.

Met een uur intensief salsa dansen  bijvoorbeeld verbrand je wel tot 405 kilocalorieën.

0

Verbrande kilocalorieën

Maar… Er kunnen nog meer factoren spelen!

Je bent de sportschool even beu

Hoewel het wel goed is om je oefeningen in de sportschool te doen, het kan wellicht vaak hetzelfde zijn en misschien wel saai. Danslessen daarentegen lijken wel heel snel te gaan. We hebben vaak genoeg mensen gezien die vinden dat de tijd voorbijvliegt (“het lijkt wel 10 minuten ipv een uur! ” ) omdat ze juist zoveel lol hebben en toch flink aan hun conditie en technieken werken

Je verveelt  je als je thuis zit en iedere avond maar TV kijkt

Nu kan die TV uit! Kom en ontmoet je vrienden en beleef fun tijdens het dansen en “jouw dansavond” :-). (Mocht je de TV missen kun je altijd je favoriete programma opnemen en later terugkijken)

Je wilt meer zelfvertrouwen? 

Met dien verstande dat je je kunt aanzetten voor je eerste les kunnen danslessen je zelfvertrouwen een enorme boost geven in verschillende aspecten. Terwijl je groeit met je kennis en kunde over je danspassen, zul je merken dat je zelfvertrouwen meegroeit!

Je wilt nieuwe mensen ontmoeten

Stel je bent net in de omgeving verhuisd, of je bent net single geworden, of je wilt gewoonweg je uitbreiden dan kunnen we je het volgende meedelen: Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk is perfect!! Je leert veel mensen kennen in een relatieve korte tijd en je hebt met al die mensen gelijk een gezamenlijke interesse en iets om over te praten. Door onze Latino docenten wordt een gemoedelijke sfeer gecreëerd waar in je snel thuis voelt.

Tenslotte een visuele inspiratie…

CategoryLatest
 
     © 2019 Bailamos Latino. Alle rechten voorbehouden.

 Bezoek ons ook op:            

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop