Yes! We mogen weer!

Bachatango, say what?!
Precies. Nog niet zo bekend en daarom juist zo leuk. Een combinatie van Bachata, met elementen uit de Argentijnse Tango. Hoe dat eruit ziet? Ontzettend mooi!

Ik ben zelf – zoals velen – begonnen met salsa dansen. Wat een feest. Ik kreeg een topconditie, de kilo’s vlogen eraf en daarnaast leerde ik ook nog eens veel nieuwe mensen kennen. Win-win-win situatie dus! Ik was niet meer weg te slaan van de dansvloer, en met 5-6 avonden in de week dansen, leer je al snel kennis maken met andere dansstijlen. Cursussen kizomba en zouk, workshops tango en samba, bootcamps bachata.. Álles had zijn charme maar al snel kwam ik erachter dat ik me meer wilde gaan verdiepen in de stijlen binnen de Bachata.

Samen met Erik zijn we een cursus Bachatango gestart. Nieuw, spannend maar wat een succes! Een geweldig enthousiaste groep die cursus na cursus is gaan volgen. Wat onze cursisten over deze dans zeggen? “Bachata met een extra dimensie”, “Bachata met pit” en “Een unieke combinatie van 2 prachtige dansstijlen”.

Tijdens mijn eerste zwangerschap hadden we geluk. Tegen de tijd dat ik verlof kreeg, begon de zomervakantie bijna, waardoor we daarna weer als vanouds verder konden gaan.

Met mijn tweede zwangerschap hadden we wat meer pech. Met veel fysieke klachten was het voor mij bijna niet meer mogelijk de lessen nog te assisteren. Toen waren we net begonnen en …… daarna kwam de Corona tijd. Een hele vervelende tijd voor veel mensen, dansers, ondernemers, ouderen etc. Een onzekere tijd voor ons allen…….

Máár…. We mogen weer! En ik heb er zin in!

Donderdag 10 september starten we weer met een nieuwe beginnerscursus Bachatango! Kom jij ook ontdekken wat er zo speciaal is aan Bachatango? Kom dan meedoen van 19.15 tot 20.15 uur. Opgeven kan via de website, of stuur ons anders even een berichtje.

Ook voor onze huidige cursisten én eventuele instromers starten we weer een cursus (improvers). Deze zal ook op donderdag zijn, van 20.15 tot 21.15 uur.

Ik kijk er enorm naar uit, en hoop dat ik mijn enthousiasme voor deze dans met veel van jullie mag gaan delen.

Hopelijk tot de 10e!
Liefs, Linsey

BACHATANGO training in BREDA – Erik & Linsey

CategoryLatest
 
     © 2019 Bailamos Latino. Alle rechten voorbehouden.

 Bezoek ons ook op:            

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop