Na jaren lang dienst te hebben gedaan is onze trouwe website toe aan zijn welverdiende pensioen. Met pijn in ons hart nemen we afscheid hiervan.

Nieuwe uitdagingen, nieuwe website

Omdat Bailamos Latino steeds meer groeit hebben we nu een nieuwe website die ons als dansschool, maar zeker ook jou als bezoeker/deelnemer van onze school, meer ondersteunt en faciliteert in de toekomstige groei.

Wat is er veranderd

Naast de look en feel van de website, heeft de website nu meer gecategoriseerde pagina’s. Alle gerelateerde artikelen staan nu op overzichtelijk op de website. Verder is onze website ook sneller geworden en dat is natuurlijk een veel fijnere beleving!

Met de verbeterde look en feel en de snelheid van onze website kunnen wij jou veel beter van dienst zijn

Hiernaast hebben wij de events en inschrijvingen makkelijker en overzichtelijker gemaakt en kun je nu ook leuke artikelen delen op bijvoorbeeld Facebook, Twitter, etc.

Een belangrijke aanvulling in de functionaliteit, is de internationale functie van de site. Je kunt nu de site in meerdere talen lezen. De vertaling wordt gedaan door Google translate

Uiteraard zijn we nog niet klaar met doorontwikkelen. Mocht jij als bezoeker van onze website nog verbeteringen en suggesties hebben, dan staan we uiteraard daarvoor open!

Stuur in dat geval ons een bericht via onze contactpagina!

Voor nu wensen wij jou veel plezier op onze website en uiteraard in onze lessen!

Team Bailamos Latino

 
     © 2019 Bailamos Latino. Alle rechten voorbehouden.

 Bezoek ons ook op: