[one_half]

[/one_half]
[one_half_last]

Chris begon op 12 jarige leeftijd met het volgen van stijldanslessen in Ballroom & Latin.

Al snel gingen hier vele weekenden aan op, en na het behalen van de cursus goud besloot hij met zijn toenmalige danspartner privé lessen te gaan nemen bij een danssporttrainer en mee te gaan doen aan de landelijke NADB danswedstrijden.
Uiteindelijk danste hij op het lesnivo Goud Topklasse III en kwam uit in de wedstrijdklasse Rising Star, en later Regionaal in de Hoofdklasse en landelijk in de Debutanten klasse in beide disciplines Ballroom & Latin.

Na een onderbreking van enige jaren pakte hij tegelijk met Salsa & Zouk het stijldansen weer op en heeft uiteindelijk nogmaals in de wedstrijdsport 2x deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen.
Zowel in de Salsa en in Zouk zullen vele mensen hem kennen als assistent, gastdocent en fotograaf.
De passie voor het dansen bracht hem jaarlijks naar vele internationale danscongressen waaronder Blackpool, en de bekende Zouk, Salsa en West Coast Swing congressen.

Met veel enthousiasme en plezier draagt hij zijn opgedane kennis over en deelt hij graag zijn ervaringen vanuit de danswereld, en is sinds 2 jaar verbonden als docent de dansopleidingen van de DEN en de NVD.

[/one_half_last]