[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

Chantal heeft altijd een interesse en passie voor dans gehad. Hoe klein ze ook was, zodra er muziek te horen was, stond ze te dansen. Zo begon de liefde voor muziek en dans bij de eerste tonen van de alom bekende Lambada.

Als jong meisje is ze cursussen gaan volgen in Jazzballet en ze heeft ook meegedaan aan shows.
Op jongvolwassen leeftijd is ze lessen gaan volgen in Latin, zoals: Chachacha, Jive, Rumba en Samba. Na een aantal jaar kwam daar een einde aan, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Salsa sprak haar altijd erg aan, juist omdat het een heel toegankelijke dans is voor iedereen en op elk moment. Met veel enthousiasme is ze begonnen met het volgen van Salsalessen en nu vindt ze dat plezier niet alleen terug in het dansen van deze dynamische dans, maar ook in het assisteren ervan.

Door de Salsa is ze in aanraking gekomen met Zouk. De reis om deze mooie dans zich eigen te maken is wellicht de meest inspirerende ervaring in haar dansleven. Ze blijft zich dan ook graag ontwikkelen en legt de lat voor zichzelf hoog om zowel zichzelf te verbeteren als om een inspiratie te kunnen zijn voor de cursisten.

Lessen

Chantal is instructor voor Zouk in Breda
[/one_half_last]