[one_half]
[/one_half]
[one_half_last]

Al sinds mijn 5e dans ik graag en ik begon zoals veel jonge meisjes met balletles. Mijn vader danste toen der tijd al salsa en nam mij vaak mee naar zijn lessen en feestjes maar zelf wilde ik (nog) niet met een partner dansen.

Jaren later begon ik met streetdance, hip hop en uiteindelijk stijldansen. In stijldansen had ik echt mijn passie gevonden en jaren van hard trainen, honderden privé lessen en wedstrijden braken aan. Toen mijn partner en ik stopte wilde ik graag blijven dansen maar niet meer zoveel trainen en ik begon met salsa dansen, puur voor de fun. Nu 8 jaar later en 2 showteams verder dans ik Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk en heb ik in binnen en buitenland gedanst, opgetreden en lesgegeven.

In 2016 heb ik een reis van 6 maanden gemaakt door Zuid Amerika om de roots van deze Latijns Amerikaanse dansen zelf te ervaren. Van Colombia tot Brazilië heb ik op vele plaatsen workshops mogen geven en mijn eerste ervaringen op gedaan met les geven. Nu ik weer in Nederland ben, ben ik gemotiveerder dan ooit om iedereen aan te steken met het dans virus en om mezelf elke dag te verbeteren als danseres en als docente.

[/one_half_last]