Ervaringen van onze bezoekers!

Bailamos Latino - Salsa en Zouk in Breda
5.0
Based on 19 reviews
aangedreven door Facebook
Desiree Vrmr
Desiree Vrmr
2020-10-08T15:49:47+0000
Erik heeft ons een fantastische, passionele, op maat gemaakte openingsdans (Bachata) kunnen aanleren. Erik is een... bevlogen, vriendelijke, geduldige, kundige danser en docent. Het is hem gelukt om mijn partner, die nog nooit had gedanst, met plezier een technisch kloppende dans te laten dansen. We kijken allebei met veel plezier terug op de lessen en sluiten niet uit om ook samen het dansen verder op te pakken!lees meer
Yuana van de Wouw-Griffith
Yuana van de Wouw-Griffith
2020-08-30T11:56:59+0000
Wij hebben in een zeer korte tijd een fantastisch openingsdans geleerd. Uitleg is duidelijk, leuk en het eind resultaat... mocht er zijn. Echte aanrader als je leuk wilt dansen op je bruiloft. Wij hebben de smaak te pakken en gaan door bij Erik! Dank je wel Erik, voor je geduld en fijne lessen! 🙂lees meer
Simone van Hees
Simone van Hees
2020-08-13T07:46:22+0000
Goede dansschool, fijne sfeer en niet te vergeten hele toegankelijke vrijdansavonden waar je je ook als beginner op je... gemak voelt!lees meer
Ronald Joosen
Ronald Joosen
2020-08-07T20:26:11+0000
Afgelopen maandag mijn 1e Bachata les gehad van Sharif en Marthe. Wat stond ik versteld hoe zij hun ervaring op ons... over brachten. Als beginnner met 0,0 ervaring heb ik de 1e les veel geleerd en ik hoop nog veel en vaak te mogen dansen.lees meer
Tatiana Van Oort
Tatiana Van Oort
2020-08-06T11:08:43+0000
Ik heb kizomba super snel van Utty geleerd 😝🤩🤪, ook heb ik veel nuttige tips gekregen over houding et...
Kristina Ray
Kristina Ray
2019-07-11T13:24:46+0000
The best teachers in Breda!
Tania Hdb
Tania Hdb
2017-12-29T10:43:42+0000
Wendy Spijkers
Wendy Spijkers
2017-11-26T12:06:16+0000
Takis Vlachopulos
Takis Vlachopulos
2017-09-07T16:20:13+0000
Jackie Remeijsen
Jackie Remeijsen
2017-09-06T22:04:46+0000
Sandra Wouterse
Sandra Wouterse
2017-09-06T20:45:47+0000
Chantal de Bruijn
Chantal de Bruijn
2017-04-20T22:49:00+0000
Jens Kleinschmidt
Jens Kleinschmidt
2017-04-20T22:23:36+0000
Letícia Bonança
Letícia Bonança
2017-04-20T22:15:43+0000
Paco Lopez
Paco Lopez
2016-11-30T14:23:04+0000
Anne Weijmans
Anne Weijmans
2016-11-29T21:12:55+0000
Raoni Bonança Full
Raoni Bonança Full
2016-09-16T20:36:33+0000
Cor Gootjes-Que
Cor Gootjes-Que
2014-04-11T20:31:39+0000
Volgende beoordelingen