Onze Geschiedenis

Bailamos Latino is in 2009 opgestart door Erik van Gestel en begon met 40 cursisten. Inmiddels is de dansschool uitgegroeid tot de grootste in de regio met een aantal honderd actieve cursisten.

Erik is van origine geboren in Panama in Latijns-Amerika. Door zijn passie voor dansen die hij in de laatste 3 decennia heeft ontwikkeld en dankzij zijn roots, is de naam Bailamos Latino ontstaan.

Hij heeft naast de dansschool ook de dans locatie Libre Dance and More in Breda opgestart waar meerdere dansscholen in zijn gevestigd en inmiddels wekelijks gemiddeld 500 bezoekers van danslessen en feesten.

Team & Stijl

Dansen met passie en plezier! Daar staan we voor. Met professionele ervaren internationale dansdocenten die passie voor de dans hebben in Breda. De danscursussen die wij geven zijn Zouk, Salsa, Bachata, Kizomba en Burlesque voor beginners en gevorderden. Deze dansstijlen hebben ieder hun eigen karakter. Ervaar met onze professionele, enthousiaste docenten van Baillamos Latino de LATIN DANCE. Beleef de dans in alle facetten die wij jou kunnen aanbieden zoals techniek, partnering en musicality. Unieke ervaring!

Dans Cursussen

Workshops & Privelessen

Voor workshops en privé lessen bij Bailamos Latino bent u aan het juiste adres. De workshops en privé lessen worden op maat gemaakt op basis van uw specifieke wensen.

Ben je nieuw in dansen?

Wil je wat meer lol in je leven? Mensen ontmoeten? Werken aan je conditie maar je bent fitnessen even beu? Meer zelfvertrouwen krijgen? Kijk hier of dansen wat voor je is!

WAT BIEDEN
WIJ JOU? 

27
september

Salsa beginners

19:00 — 20:00

Leer de basis van de Salsa dansen! In deze reeks leer je de basisstappen en samen te dansen met een partner

27
september

Salsa Niveau 3

20:00 — 21:00

Deze Salsa reeks is gericht op deelnemer met 2 beginners cursussen als ervaring, instromend vanaf Salsa 2 of deelnemers die lang geleden Salsa hebben gedaan op beginners/intermediate niveau die wat…

27
september

Salsa 4

21:00 — 22:00

Deze reeks is voor deelnemers die al Salsa 3 bij Bailamos latino hebben gevolgd of minimaal 3-4 cursussen elders hebben gevolgd. Ook voor deelnemers die lange tijd geleden op intermediate…