Onze Geschiedenis

Bailamos Latino is in 2009 opgestart door Erik van Gestel en begon met 40 cursisten. Inmiddels is de dansschool uitgegroeid tot de grootste in de regio met een aantal honderd actieve cursisten.

Erik is van origine geboren in Panama in Latijns-Amerika. Door zijn passie voor dansen die hij in de laatste 3 decennia heeft ontwikkeld en dankzij zijn roots, is de naam Bailamos Latino ontstaan.

Hij heeft naast de dansschool ook de dans locatie Libre Dance and More in Breda opgestart waar meerdere dansscholen in zijn gevestigd en inmiddels wekelijks gemiddeld 500 bezoekers van danslessen en feesten.

Team & Stijl

Dansen met passie en plezier! Daar staan we voor. Met professionele ervaren internationale dansdocenten die passie voor de dans hebben in Breda. De danscursussen die wij geven zijn Zouk, Salsa, Bachata, Kizomba en Burlesque voor beginners en gevorderden. Deze dansstijlen hebben ieder hun eigen karakter. Ervaar met onze professionele, enthousiaste docenten van Baillamos Latino de LATIN DANCE. Beleef de dans in alle facetten die wij jou kunnen aanbieden zoals techniek, partnering en musicality. Unieke ervaring!

Dans Cursussen

Workshops & Privelessen

Voor workshops en privé lessen bij Bailamos Latino bent u aan het juiste adres. De workshops en privé lessen worden op maat gemaakt op basis van uw specifieke wensen.

Ben je nieuw in dansen?

Wil je wat meer lol in je leven? Mensen ontmoeten? Werken aan je conditie maar je bent fitnessen even beu? Meer zelfvertrouwen krijgen? Kijk hier of dansen wat voor je is!

WAT BIEDEN
WIJ JOU? 

30
september

Zouk absolute beginners (nivo 1)

19:00 — 20:00

Je hebt het vast wel een keer op de dansvloer gezien. Een heerlijke dans op heerlijke muziek waar in je al je energie in kwijt kunt: de Zouk. Voor veel…

30
september

Zouk open level

20:00 — 21:00

Zouk open level is voor deelnemers die eerder Zouk hebben gedaan. Hierin wordt ingezoomd op de kennis van de deelnemers en het programma op aangepast. Dus indien je meer ervaring…

03
oktober

Salsa Niveau 4

19:00 — 20:00

Heb je al in meerdere beginners nivo’s ervaring? of heb je meegedaan met onze SUMMER INTENSIVE OPEN LEVEL? Dan is deze curus wellicht voor jou! 6-9 maanden ervaringIn deze cursus leer…