Onze Geschiedenis

Bailamos Latino is in 2009 opgestart door Erik van Gestel en begon met 40 cursisten. Inmiddels is de dansschool uitgegroeid tot de grootste in de regio met een aantal honderd actieve cursisten.

Erik is van origine geboren in Panama in Latijns-Amerika. Door zijn passie voor dansen die hij in de laatste 3 decennia heeft ontwikkeld en dankzij zijn roots, is de naam Bailamos Latino ontstaan.

Hij heeft naast de dansschool ook de dans locatie Libre Dance and More in Breda opgestart waar meerdere dansscholen in zijn gevestigd en inmiddels wekelijks gemiddeld 500 bezoekers van danslessen en feesten.

Team & Stijl

Dansen met passie en plezier! Daar staan we voor. Met professionele ervaren internationale dansdocenten die passie voor de dans hebben in Breda. De danscursussen die wij geven zijn Zouk, Salsa, Bachata, Kizomba en Burlesque voor beginners en gevorderden. Deze dansstijlen hebben ieder hun eigen karakter. Ervaar met onze professionele, enthousiaste docenten van Baillamos Latino de LATIN DANCE. Beleef de dans in alle facetten die wij jou kunnen aanbieden zoals techniek, partnering en musicality. Unieke ervaring!

Dans Cursussen

Workshops & Privelessen

Voor workshops en privé lessen bij Bailamos Latino bent u aan het juiste adres. De workshops en privé lessen worden op maat gemaakt op basis van uw specifieke wensen.

Ben je nieuw in dansen?

Wil je wat meer lol in je leven? Mensen ontmoeten? Werken aan je conditie maar je bent fitnessen even beu? Meer zelfvertrouwen krijgen? Kijk hier of dansen wat voor je is!

WAT BIEDEN
WIJ JOU? 

21
mei

Salsa Beginners level 2 / 8 week / start 14 mei 2024

19:30 — 20:30

Voor deelnemers die een basis of beginners cursus bij Bailamos Latino hebben gedaan of bij een andere dansschool beginners 3-6 maanden ervaring. In deze cursus leer je het volgende Basispassen – envariaties…

21
mei

Bachata Beginners level 2 / 8 week / Start 14 mei 2024

20:30 — 21:30

Voor deelnemers die Bachata 1 niveau hebben gedaan, of de Bootcamp beginners in aug 2023 bij Bailamos Latino of beginners bij een andere dansschool 3-6 maanden ervaring in Bachata Vervolg…

22
mei

Bachata level 6 / 8 week / start 22 mei 2024

19:30 — 20:30

Intermediate Bachata level voor deelnemers met vergelijkbare ervaring van 3-5 cursussen gevolgd bij Bailamos latino. Heb je bij een andere dansschool ook vergelijkbare ervaring en je komt er niet verder…