Update 14 mei 2021
Beste Cursisten en aanstaande dansers!
We zijn inmiddels weer bijna een half jaar verder sinds de laatste lockdown maatregelen vanuit de overheid en wij helaas moesten sluiten. Gelukkig lijkt het er sinds de laatste persconferentie op dat wij binnenkort weer lessen en oefenavonden mogen organiseren

Het kabinet wil namelijk op 19 mei de tweede stap in het openingsplan gaan zetten. Dit houdt in dat het kabinet een aantal maatregelen wil gaan versoepelen of aanpassen, ook binnen de danssector.

Er is wel een voorwaarde voor het zetten van deze tweede stap. Het aantal nieuwe ic- en ziekenhuisopnames moet op maandag 17 mei verder zijn gedaald. Dit betekent dat er dan een afname moet zijn van ongeveer 20% ten opzichte van de piek eind april. Als dit niet het geval is, wordt op maandag 17 mei de pauzeknop ingedrukt. De tweede stap wordt dan uitgesteld.

Wat dat precies voor onze lessen en oefenavonden betekent zijn wij nog aan het uitzoeken. Maar wij kijken in ieder geval om na 19 mei jullie weer snel te mogen en kunnen ontvangen!

Wil je op de hoogte gehouden worden en je bent nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief zorg er dan voor dat je je er snel voor aanmeldt!

Groetjes

Team Bailamos Latino

Update 15 december 2020

Om contacten tot een minimum te beperken gaat Nederland vanaf dinsdag 15 december helaas tot ten minste dinsdag 19 januari in de strengste lockdown tot nu toe.
Ook voor sport gelden er meer beperkingen. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te reduceren, zijn er maatregelen die opnieuw helaas ook de sport- en beweegsector treffen.

Alle binnensportlocaties moeten jammerlijk genoeg dicht. Sporten kan dus alleen nog buiten, met maximaal twee personen op anderhalve meter afstand.
Die maatregel geldt alleen voor volwassenen; iedereen onder de 18 jaar kan met meer mensen buiten sporten.

De volgende maatregelen gelden voor sport vanaf (vandaag) 15 december

(Let op: er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden op de onderstaande maatregelen op basis van aanpassingen in de wettekst van de tijdelijke wet maatregelen covid-19)

  • Buiten mag maximaal met twee personen gesport worden, zolang er minimaal 1,5 meter tussen zit.
  • In een binnenruimte is sporten niet toegestaan.
  • Groepslessen buiten mogen niet plaatsvinden.
  • Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
  • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld tegen sporters van andere verenigingen. Onderlinge trainingspartijen mogen wel. Kinderen met klachten blijven thuis. Kinderen vanaf 13 jaar mogen na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 2 personen. Voor jongere kinderen geldt deze beperking niet.
  • Publiek bij sport is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Dit houdt dus in dat onze groepslessen tot 19 januari helaas weer on hold moeten worden gezet

Dit is voor geen van de partijen leuk nieuws maar we moeten ons helaas aan de overheids maatregelen houden.

Mochten er meer ontwikkelingen zijn dan houden we je op de hoogte

Voor nu wensen we je alvast hele fijne feestdagen en hopen op een beter 2021.

Update 21 november
We hebben gelukkig weer ruimte gekregen van de overheid om weer met de lessen verder te kunnen gaan!
Dit houdt in dat we vanaf maandag 23 november de resterende lessen zullen hervatten.
Om dit te kunnen doen benadrukken we je dat je als je ziek bent of in afwachting bent van een eventuele testuitslag, je thuis blijft en niet in de les komt als dit het geval is. We gaan er strenger dan voorheen op toezien. Het gaat tenslotte ook om de veiligheid van anderen! Graag tot in de les!
7 november 2020
Zoals je wellicht al hebt vernomen heeft de overheid wat nadere en strakkere maatregelen getroffen afgelopen week.
Dit heeft ook gevolgen voor de danslessen wat inhoudt dat we helaas nog langer, in ieder geval tot 21 november geen groepslessen kunnen geven.
 
We hebben het lang kunnen volhouden met onze goed ingerichte lessen conform RIVM richtlijnen en conform veiligheidsregios. Ondanks dat we grote ruimtes hebben, gemaximaliseerd aantal deelnemers, voldoende ventilatie, mondkapjes en gel moeten we er helaas aan geloven om tijdelijk geen activiteiten te doen.
Uiteraard vinden wij dat ook vervelend want wij beseffen hoe belangrijk en leuk dansen en goed voor de mentale en fysieke ontspanning.
 
Wil je toch dansen en vooruit komen, dan willen we je attenderen op onze privelessen voor koppels. Wil je dit graag doen met een partner neem dan contact met ons op want wij bieden voor onze deelnemers een fikse korting op de privelessen.
 
We houden je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen komende tijd
CategoryLatest
 
     © 2019 Bailamos Latino. Alle rechten voorbehouden.

 Bezoek ons ook op: