Op 24 juni heeft Premier Rutte bevestigd dat per 1 juli 2020 de sportscholen en contactsporten weer mogen. Dit houdt dus in dat ook dansen weer mogelijk zal zijn vanaf 1 juli. Hierbij wordt een uitzondering gemaakt op de 1,5 meter regel omdat het onder contact sport valt.

Na een hele rustige tijd vanwege het Corona virus, zijn we wel weer toe aan heerlijk dansen, genieten, socializen en een drankje te kunnen doen met onze dansers. We hebben jullie ontzettend gemist en kunnen niet wachten om weer van start te gaan!
Uiteraard kan het zijn dat je het niet beseft, voor ons was ook even onduidelijkheid of dansen inderdaad weer mogelijk was!

Daarvoor is telefonisch contact geweest met de Rijksoverheid en die hebben bevestigd dat we inderdaad weer kunnen starten met de lessen. Met de gemeente Breda wordt nu ook gekeken of onze donderdag avond feesten hieronder vallen!

Goed nieuws dus!
Dit houdt dus in dat we weer langzaam aan gaan opbouwen en beginnen.

Wat houdt het voor nu in

We gaan de lessen die nog open staan van de cursisten eenmalig ter compensatie aanbieden. Vanaf 6 juli zullen wij zomer cursussen houden. Deze zomercursussen zullen 4 weken 1,5 uur zijn, dus in totaal 6 uur. Indien je nog lessen tegoed hebt zal dat in deze vorm worden aangeboden. Wij willen de achterstand zo spoedig mogelijk wegwerken, zodat we in september met een schone lei beginnen.

De volgende lessen zullen in de zomer cursus worden aangeboden

Salsa

Salsa beginners 1 en 2 : Summer Course Salsa Essentials (maandag)
Salsa 3 : Summer course Salsa Essentials plus (donderdag)
Salsa 4 en 5 : Summer Course Salsa Intermediate (maandag)

Bachata

Bachata beginners 1:  Summer Course Bachata Essentials (dinsdag)
Bachata beginners 2 en 3 : Summer Course Bachata Essentials and Beyond (dinsdag)
Bachatango geldt een afwijkende regeling

Dus kijk waar je les in valt. Zoals vermeld is dit een eenmalige aanbieding. Kun of wil je hiervan niet gebruik maken dan geldt de compensatie helaas niet meer.

In september gaan we weer van start met nieuwe blokken!

Belangrijk

Voor de compensatie en deelname aan de zomer cursussen is het van belang dat je je hiervoor opgeeft zodat we conform ook RIVM richtlijnen kunnen werken!

Overigens kunnen en mogen ook mensen van buiten de lessen meedoen! Mocht je iemand weten stuur ze de info op!

CategoryLatest
 
     © 2019 Bailamos Latino. Alle rechten voorbehouden.

 Bezoek ons ook op: