Prive workshops voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of vriendenfeest

Wat is er mooier dan de aanstaande bruid of bruidegom, een vriend of vriendin in het zonnetje te zetten en zelf ook nog leren dansen?
Dat kan met onze verzorgde dans workshops bij Bailamos Latino. Leuk, gezellig én leerzaam! De dag zal niet zomaar vergeten worden. De docenten die aanwezig zijn, zijn ervaren docenten die ook een dosis entertainment brengen. Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden over onze workshops!

Wij verzorgen de volgende dans workshops

  • Workshop Salsa
  • Workshop Bachata
  • Workshop Kizomba
  • Workshop Zouk

De workshops duren normaal gesproken 1 uur en 30 minuten maar wij passen ons graag aan uw wensen!  Er is een bar aanwezig waar u ook het nodige vocht kunt aanvullen!

Bedrijfsuitje of teambuilding

Bent u op zoek naar een unieke gelegenheid om uw medewerkers te motiveren? Een informele sessie te houden waarin teambuilding en communicatie voorop staan? Maar ook uw medewerkers een leuke tijd aan te bieden? Of zomaar een bedrijfsuitje?

Bailamos Latino is een Latin Dansschool voor onder andere salsa, die zich naast reguliere lessen, ook richt op bedrijven die graag een informele event willen organiseren op een andere wijze dan standaard events om de teambuilding binnen een organisatie te versterken

Denkt u hierbij aan dans workshops waar uw medewerkers op een leuke en informele manier met elkaar gaan samenwerken. Het mooie hieraan is dat dansen een aantal elementen binnen een organisatie tackled. Voorbeelden hiervan zijn: leiding geven, samenwerking en communicatie. En het voordeel hiervan is dat ze ook nog eens een dans leren die ze bij gelegenheid direct kunnen toepassen!

PRIJZEN

Vanaf 10 personen      €25,-   p.p.

Vanaf 25 personen      €22,-   p.p.

Vanaf 50 personen      €19,-   p.p.

Vanaf 100 personen    €16,-  p.p.

Prijzen gebaseerd op een workshop van 1 uur en 30 minuten. Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Informatie / aanvraag workshop